Pieter van Gilst
N

Over Pieter van Gilst

E-mail: info@fysiotherapievangilst.nl

BIG-nummer: 59046861504

Specialisaties:

N

Meer info over Pieter van Gilst

De opleiding tot fysiotherapeut heb ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd.
In 1997 ben ik afgestudeerd waarna ik ervaring heb opgedaan bij verschillende werkgevers in particuliere praktijken in Nederland en Duitsland. Ook heb ik enige tijd gewerkt als bedrijfsfysiotherapeut.
Sinds december 1998 ben ik werkzaam in deze praktijk, waarvan ik sinds 2003 eigenaar ben.  Mijn wens om de praktijken aan de Kromwijkplaats en de Kortlandplaats samen te voegen is begin 2017 in vervulling gegaan.

Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Ik heb mij de afgelopen jaren door middel van opleidingen en cursussen gespecialiseerd tot geregistreerd sportfysiotherapeut (NVFS) en McKenzie therapeut. In 2013 heb ik met succes de cursus echografie afgerond. Ook heb ik het certificaat Medical Taping behaald.

Naast mijn werk als fysiotherapeut in de praktijk, ben ik als Bondsfysiotherapeut verbonden aan de KNAS, de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond. Dit houdt in dat ik als begeleider / paramedicus mee ga naar kampioenschappen van de Nederlandse schermers. In 2012 en 2016 heb ik de Nederlandse topschermer Bas Verwijlen begeleid op een aantal toernooien ter voorbereiding op de Olympische Spelen.
Ik woon in Bemmel, samen met mijn vrouw, onze zoon Koen en dochter Roos.

Alle extra taken die de praktijkvoering met zich meebrengt, doe ik met veel plezier.