Fysiotherapie Arnhem

Fysiotherapie Arnhem

Bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid kunt u terecht voor diverse soorten fysiotherapie behandelingen. We hebben de beschikking over een eigen praktijk met eigen trainingsruimte. Wanneer u Fysiotherapie van Gilst uit Arnhem inschakelt voor uw klachten, bespreken we samen met u welke behandeling het beste bij u past.

Specialisaties Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid

Fysiotherapie van Gilst in Arnhem biedt vele specialisaties in fysiotherapie. Wij hebben een grote verscheidenheid aan behandelingen. Zo hebben wij onder meer de volgende specialisaties:

De mogelijkheden van echografisch onderzoek

Fysiotherapie van Gilst biedt de mogelijkheid tot echografisch onderzoek. Wat is echografie eigenlijk? Met echografie, kunnen opnamen gemaakt worden van het houdings- en bewegingsapparaat. Dit wil zeggen van spieren, pezen, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. In de praktijk beschikken we over een eigen echografie systeem. Indien een echografisch onderzoek nodig is, wordt dit van tevoren met u besproken. Hier zal een aparte afspraak voor worden ingepland. Om zeker te zijn dat de kosten gedekt worden, is het raadzaam om bij uw eerste bezoek altijd even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Fysiotherapie van Gilst staat voor u klaar

Ons ervaren team heet u van harte welkom bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw klachten. Wilt u meer weten over de diverse behandelingen? Wilt u een afspraak maken? Bel naar (026) 381 60 43. Onze professionele fysiotherapeuten staan u graag te woord. Tot ziens bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht