Fysiotherapie Arnhem

Fysiotherapie volgen in Arnhem

Volg diverse behandelingen fysiotherapie bij onze praktijk in Arnhem. We beschikken over een eigen praktijk met eigen trainingsruimte. Wanneer u fysiotherapie volgt in Arnhem voor het herstel van uw klachten, bespreken we samen met u welke behandeling het beste bij u past. Zo bent u verzekerd van maatwerk en een optimaal herstel van uw specifieke klachten.

N

Fysiotherapie volgen in Arnhem

Fysiotherapie van Gilst in Arnhem biedt vele specialisaties aan in fysiotherapie. U bent welkom voor een grote verscheidenheid aan behandelingen. U bent verzekerd van behandelingen van de hoogste kwaliteit, dankzij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Schakel ons in voor onder meer:

N

De mogelijkheden van echografisch onderzoek

Onze praktijk biedt de mogelijkheid tot echografisch onderzoek. Met echografie kunnen opnamen gemaakt worden van het houdings- en bewegingsapparaat. Dit wil zeggen van spieren, pezen, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. In de praktijk beschikken we over een eigen echografiesysteem. Indien een echografisch onderzoek nodig is, wordt dit van tevoren met u besproken. Hier zal een aparte afspraak voor worden ingepland. Om zeker te zijn dat de kosten gedekt worden, is het raadzaam om bij uw eerste bezoek altijd even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u fysiotherapie komt volgen bij ons in Arnhem-Zuid.

Kom bij ons langs

Ons ervaren team heet u van harte welkom bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw klachten. Wilt u meer weten over de diverse behandelingen of wilt u een afspraak maken? Bel naar (026) 381 60 43 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapievangilst.nl. Onze professionele fysiotherapeuten staan u graag te woord. Tot ziens bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid!

Bekijk onze openingstijden voor het maken van een afspraak

Fysiotherapiepraktijk van Gilst in Arnhem-Zuid hanteert variërende openingstijden. Op maandag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend van 08.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot 21.00 uur en op woensdag tot 17.30 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Heeft u vagen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (026) 381 60 43 of kom gezellig langs bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem-Zuid. Wij staan u graag te woord en samen met u, zoeken wij naar de beste oplossing voor uw (pijn)klachten.

Anderen bekeken ook