Fysiotherapie in Arnhem

Fysiotherapie in Arnhem

Fysiotherapie van Gilst is uw specialist in fysiotherapie voor volwassenen en kinderen met een uitgebreide fysiotherapiepraktijk in Arnhem. Ons prachtige pand beschikt over vijf individuele behandelkamers, een kinderoefenzaal en een grote oefenzaal. Onze fysio in Arnhem-Zuid is gespecialiseerd op het gebied van bewegend functioneren van kinderen, jongeren en volwassenen tussen de 0 en 18 jaar.

N

Fysiotherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen

Jaarlijks maken er veel mensen gebruik van de verschillende type fysiotherapie die wij aanbieden in onze fysiotherapiepraktijk. Uw persoonlijke fysiotherapeut behandelt uw specifieke klachten van het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld bij blijvende rugklachten. Bij kinderen ontstaan soms problemen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun motoriek. De motorische ontwikkeling kan afwijkend verlopen. Een behandeling bij de fysio in Arnhem-Zuid is erop gericht om de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van het kind te vergroten. Door gebruik te maken van kindgericht oefenmateriaal, wordt het plezier in bewegen vergroot.

N

De mogelijkheden van echografisch onderzoek

Onze fysiotherapiepraktijk biedt de mogelijkheid tot echografisch onderzoek. Met echografie worden opnamen gemaakt van het houdings- en bewegingsapparaat. Dit wil zeggen van spieren, pezen, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. In de praktijk beschikken we over een eigen echografiesysteem. Indien een echografisch onderzoek nodig is, bijvoorbeeld bij peesklachten, bespreken wij dit van tevoren met u. Hiervoor plannen wij een aparte afspraak voor w in. Om zeker te zijn dat de kosten gedekt worden, is het raadzaam om bij uw eerste bezoek altijd even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar over uw verzekering. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u fysiotherapie komt volgen bij ons in Arnhem-Zuid.

U kunt in onze fysiotherapiepraktijk terecht zonder verwijzing

Het kan zijn dat de huisarts of kinderarts uw kind verwijst naar een kinderfysiotherapeut. Echter is het voor onze fysiotherapiepraktijk niet verplicht om een verwijzing van de huis- of kinderarts te hebben. U maakt zelf gemakkelijk een afspraak bij onze fysio. Onze fysiopraktijk heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract gesloten, maar het is afhankelijk van hoe u verzekerd bent of uw behandelingen niet, gedeeltelijk of volledig vergoed worden. Spreek met onze klantenservice voor meer informatie over de eventuele vergoeding van uw fysiotherapiebehandeling.

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze fysiotherapiepraktijk

Bent u benieuwd naar de specialisaties van onze fysio in Arnhem-Zuid? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kan zijn over onze diverse fysiotherapieën, zoals kinesiotaping. Voor het maken van een afspraak belt u naar 026 381 60 43. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar bij onze fysiotherapiepraktijk. Daarnaast is onze praktijk ook met het openbaar vervoer bereikbaar. U stapt dan uit bij de halte Hillegomweg. Het deskundige team van onze ervaren fysiotherapiepraktijk staat voor u klaar.