Peesklachten

Peesklachten

 

Peesklachten zijn erg vervelend en herstellen langzaam. Fysiotherapie van Gilst uit Arnhem raadt u aan om niet te lang door te lopen met klachten. Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk om in een vroeg stadium de diagnose vast te stellen. Dit helpt bij een voorspoedige genezing en het beste resultaat. Heeft u last van peesklachten? Blijf niet lopen en kom naar onze praktijk. U ontvangt een heldere oplossing die speciaal is afgestemd op uw klachten en de juiste behandeling hiervan.

N

Waarom u niet te lang moet blijven lopen met peesklachten

Peesklachten komen vaak voor en variëren van hinderlijke pijn tot een overheersende pijn die al uw dagelijkse activiteiten beperken. Het vaststellen van peesirritaties wordt gedaan door lichamelijk onderzoek, een anamnese en een echo. Peesklachten ontstaan vaak door verkeerd gebruik, overbelasting of zware voortdurende belasting. Herstellen van pezen die geïrriteerd zijn, is vaak moeilijk. Een pees geneest moeizamer dan een spierblessure vanwege de minder goede doorbloeding. Om zo snel en goed mogelijk te herstellen van deze klachten, is het belangrijk om een goede diagnose te stellen en een behandelplan op maat op te stellen. Naast peesklachten kunt u bij ons ook terecht voor onder meer:

Hierdoor bent u in iedere situatie bij ons in goede handen.

Laat u verder helpen door een professional

Bij peesklachten kunt u terecht in onze ervaren praktijk voor een doelgerichte behandeling. Vooral het trainen met vliegwieltraining (Kinetic box) is een zeer geschikte behandelmethode. Voor meer informatie over de behandeling, kunt u ons contactformulier invullen. Voor het maken van een afspraak belt u naar 026 381 60 43.