Peesklachten

Peesklachten

Fysiotherapie van Gilst raadt u aan om niet te lang door te lopen met peesklachten. Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk om in een vroeg stadium de peesproblemen vast te stellen. Dit helpt bij een voorspoedige genezing! Last van peesklachten? Blijf niet lopen en kom naar Fysiotherapie van Gilst in Arnhem! Wij geven een heldere oplossing voor klachten en behandeling.

Blijf niet lopen met peesklachten en laat u behandelen

Peesklachten komen vaak voor en variëren van hinderlijke pijn tot een overheersende pijn die al uw dagelijkse activiteiten beperken. Het vaststellen van peesirritaties wordt gedaan door lichamelijk onderzoek, anamnese en echo. Peesproblemen ontstaan vaak door verkeerd gebruik, overbelasting of zware voortdurende belasting. Het is vaak moeilijk om weer snel te herstellen van pezen die geïrriteerd zijn. Een pees geneest moeizamer dan een spier omdat een pees veel minder goed doorbloedt is. Om zo snel en goed mogelijk te herstellen van peesklachten is het belangrijk om een goede diagnose te stellen en een behandelplan op maat op te maken voor een succesvol resultaat. Naast peesklachten kunt u bij Fysiotherapie van Gilst ook terecht voor onder andere beweegprogramma’srevalidatietraining en sportfysiotherapie.

Fysiotherapie van Gilst Arnhem helpt u verder

Fysiotherapie van Gilst in Arnhem is een ervaren praktijk in de behandeling van peesklachten. Vooral het trainen met vliegwieltraining (Kinetic box) is een heel goede behandelmethode. Uw peesspecialist die luistert naar het lichaam. Onze professionals werken samen met u, met passie en gedrevenheid naar het peesherstel toe. Voor meer informatie over de behandeling van peesklachten, belt u naar (026) 381 60 43. Ook voor overige vragen belt u naar bovenstaand nummer. De specialisten van Fysiotherapie van Gilst staan u graag te woord.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht