Peesklachten

Peesklachten

 

Fysiotherapie van Gilst raadt u aan om niet te lang door te lopen met peesklachten. Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk om in een vroeg stadium de diagnose vast te stellen. Dit helpt bij een voorspoedige genezing en het beste resultaat. Heeft u last van peesklachten? Blijf niet lopen en kom naar onze praktijk in Arnhem. U ontvangt een heldere oplossing die speciaal is afgestemd op uw klachten en de juiste behandeling hiervan.

N

Blijf niet lopen met peesklachten en laat u behandelen

Peesklachten komen vaak voor en variëren van hinderlijke pijn tot een overheersende pijn die al uw dagelijkse activiteiten beperken. Het vaststellen van peesirritaties wordt gedaan door lichamelijk onderzoek, een anamnese en een echo. Peesproblemen ontstaan vaak door verkeerd gebruik, overbelasting of zware voortdurende belasting. Herstellen van pezen die geïrriteerd zijn, is vaak moeilijk. Een pees geneest moeizamer dan een spierblessure vanwege de minder goede doorbloeding. Om zo snel en goed mogelijk te herstellen van deze klachten, is het belangrijk om een goede diagnose te stellen en een behandelplan op maat op te stellen. Naast peesklachten kunt u bij ons ook terecht voor onder meer:

N

Laat u verder helpen door een professional

Fysiotherapie van Gilst in Arnhem is een ervaren praktijk in de behandeling van peesklachten. Vooral het trainen met vliegwieltraining (Kinetic box) is een zeer geschikte behandelmethode. Onze professionals werken samen met u met aandacht toe naar het peesherstel. Voor meer informatie over de behandeling, belt u naar (026) 381 60 43 of stuurt u een e-mail naar info@fysiotherapievangilst.nl. Ook kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid helpt u verder

Fysiotherapie van Gilst in Arnhem is een ervaren praktijk in de behandeling van peesklachten. Vooral het trainen met vliegwieltraining (Kinetic box) is een heel goede behandelmethode. Uw peesspecialist die luistert naar het lichaam. Onze professionals werken samen met u, met passie en gedrevenheid naar het peesherstel toe. Voor meer informatie over de behandeling van peesklachten, belt u naar (026) 381 60 43. Ook voor overige vragen belt u naar bovenstaand nummer. De specialisten van Fysiotherapie van Gilst staan u graag te woord.

Wanneer is het beter om de Cure tape niet toe te passen?