Verzekering

Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract gesloten. Het is raadzaam om voor uw eerste bezoek aan de fysiotherapeut bij uw zorgverzekeraar te informeren naar uw polisvoorwaarden aangaande de fysiotherapeutische vergoedingen. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden er fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Indien het een chronische aandoening betreft die op de lijst voor langdurige fysiotherapie staat worden de behandelingen vanaf de 21e uit uw basisverzekering vergoed. En dus komt dit ten laste van uw eigen risico (als dat nog niet is gebruikt). De eerste 20 behandelingen komen ten laste van uw aanvullende verzekering, indien u deze heeft en u zoveel behandelingen vergoed krijgt. Indien u geen aanvullende verzekering heeft zal u de eerste 20 behandelingen zelf moeten betalen.

Behandelingen voor de aandoeningen COPD, Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en Artrose heup/knie worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de basisverzekering. Deze behandelingen komen dan ook ten laste van uw eigen risico (als dat nog niet is gebruikt).

Voor tarieven fysiotherapie klikt u op deze link.

Fysiotherapie van Gilst
Fysiotherapeut Arnhem

info@fysiotherapievangilst.nl

Fysiotherapie van Gilst

Fysiotherapie van Gilst

Kromwijkplaats 2, 6843 GR Arnhem
(026)-3816043

Aduardstraat 20 6835 CT Arnhem
(026)-3230303

Copyright 2022
Fysiotherapie van Gilst

Webdesign
Internet- en reclamebureau Plan B Design