Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie in Arnhem

Voor sportfysiotherapie, gericht op behandeling van sport gerelateerde klachten, kunt u terecht bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem. Denk hierbij aan enkel-, knie- en sportblessures, maar ook aan andere klachten die direct of indirect met sport te maken hebben. Wij vertellen u graag meer over de verschillende behandelingen.

Sportfysiotherapie bij een specialist

Bij sportfysiotherapie nemen we een actieve benadering om uw klachten te achterhalen. Dit noemen we ook wel oefentherapie. Aan de hand van de klachten die u aangeeft, tijdens de oefeningen, maakt uw fysiotherapeut een persoonlijk trainingsprogramma. Door diverse bewegingsprogramma’s te volgen wordt u onder begeleiding getraind om van uw klachten af te komen. Deze trainingen geven wij in de oefenzaal onze praktijk. Ook voor andere klachten, zoals langdurige rugklachten, kunt u terecht in onze praktijk. Wij streven ernaar dat u binnen korte tijd zonder klachten de deur uitloopt.

Ontmoet onze fysiotherapeuten, klik op rode knop om ons team te bekijken

Vraag om meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de sportfysiotherapie die wij in onze fysiotherapiepraktijk geven in Arnhem? Vraag ons dan om meer informatie. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor het maken van een afspraak belt u naar 026 381 60 43. Wij verwelkomen u graag in de praktijk.

Fysiotherapie van Gilst
Fysiotherapeut Arnhem

info@fysiotherapievangilst.nl

Fysiotherapie van Gilst

Fysiotherapie van Gilst

Kromwijkplaats 2, 6843 GR Arnhem
(026)-3816043

Aduardstraat 20 6835 CT Arnhem
(026)-3230303

Copyright 2022
Fysiotherapie van Gilst

Webdesign
Internet- en reclamebureau Plan B Design