Spierblessure

Spierblessure

Een spierblessure kan heel vervelend zijn. Zeker als u een tijdje een bepaalde sport niet kan beoefenen of het zelfs uw dagelijkse activiteiten hindert. Fysiotherapie van Gilst helpt u snel om weer pijn- en blessurevrij door het leven te gaan! Heeft u een spierblessure? Maak online of telefonisch een afspraak met één van onze deskundige fysiotherapeuten.

N

Naar de fysiotherapeut met een spierblessure

De fysiotherapeut behandelt diverse klachten van het bewegingsapparaat. Daarnaast is Fysiotherapie van Gilst gespecialiseerd in het behandelen van sport gerelateerde klachten zoals enkel-, knie- en spierblessures. Een verkeerde stap of beweging tijdens bijvoorbeeld het sporten kan al snel een blessure veroorzaken. Een spierblessure kan ook ontstaan wanneer u over een langere periode gewrichten, spieren of pezen op een verkeerde manier belast. Wat u misschien nog niet weet? Zelfs het dragen van verkeerde schoenen kan een blessure opleveren. Er zijn veel verschillende soorten spierblessures, elk met andere symptomen en gevolgen. Het is belangrijk om (sport)inspanningen weer rustig op te bouwen. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat een nog niet herstelde spier of pees verder beschadigt.

  N

  Direct een afspraak met de fysio

  Een doorverwijzing van een huisarts is niet verplicht. Dat wil zeggen dat u direct een afspraak kunt maken met de fysiotherapeut. Onze praktijk heeft met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Wel raden wij u aan om voor uw eerste bezoek voor uw fysiotherapie bij uw zorgverzekeraar te informeren naar uw polisvoorwaarden. Zo weet u precies welke fysiotherapeutische behandelingen worden vergoed.

  Op zoek naar (sport)fysiotherapie gelegen in Arnhem? Dan bent u bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid aan het juiste adres!

  Bent u op zoek naar (sport)fysiotherapeut? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten stellen samen met u, een behandelplan op maat op. Er worden diverse behandeltechnieken gebruikt zoals oefenprogramma’s. Voor het maken van een afspraak of vragen belt u naar (026) 381 60 43 of stuurt u een e-mail naar info@fysiotherapievangilst.nl. Wij verwelkomen u graag in de praktijk in Arnhem!

  Anderen bekeken ook