Spierblessure

Spierblessure

Een spierblessure kan heel vervelend zijn. Zeker als u een tijdje een bepaalde sport niet kan beoefenen of het zelfs uw dagelijkse activiteiten hindert. Fysiotherapie van Gilst in Arnhem helpt u snel om weer pijn- en blessurevrij door het leven te gaan! Zelfs zonder doorverwijzing maakt u gemakkelijk bij ons een afspraak.

N

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van een spierblessure

Een spierblessure kan al ontstaan door een verkeerde stap of beweging tijdens het sporten of in het dagelijkse leven. Echter zijn er nog vele andere redenen waardoor u een blessure aan de spieren kunt oplopen. Denk aan verkeerde schoenen, het verkeerd belasten van de spieren of een verkeerde houding. Iedere spierblessure is anders en heeft ook zijn eigen symptomen. Het is belangrijk om (sport)inspanningen weer rustig op te bouwen met fysio. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat een nog niet herstelde spier of pees verder beschadigt. Juist daarom zijn wij er als uw fysiotherapeut, om u te helpen om op de juiste manier van uw blessure af te komen. Dit doen wij onder andere met revalidatietraining waarin we langzaam de spier weer gaan belasten met oefeningen.

Bouw uw trainingen rustig op

Loopt u met een spierblessure en wilt u hulp van een ervaren team met fysiotherapeuten in Arnhem? Wij staan voor u klaar! Wij bieden sportfysiotherapie aan voor iedereen die het nodig heeft. Hiervoor hoeft u geen verwijzing voor te hebben. Maak een afspraak door te bellen naar 026 381 60 43.