Sport fysiotherapie Arnhem

Sport fysiotherapie Arnhem

Voor sport fysiotherapie, gericht op behandeling van sportgerelateerde klachten, kunt u terecht bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem. Hierbij kunt u denken aan enkel-, knie- en sportblessures maar ook aan andere klachten die direct of indirect met sport te maken hebben. Bent u benieuwd naar fysiotherapie in Arnhem gericht op het herstellen van klachten die ontstaan zijn na het beoefenen van sport? Informeer naar de mogelijkheden.

N

Sport fysiotherapie bij dé specialist in Arnhem

Een behandeling is een actieve benadering van uw klachten waarbij de nadruk ligt op oefentherapie volgens de principes van het International Academy of Sportsscience. Uw klachten worden in kaart gebracht en aan de hand daarvan wordt een persoonlijk trainingsprogramma op maat opgesteld, die u samen met uw fysiotherapeut doorloopt. Door sport te beoefenen onder begeleiding van onze therapeuten in Arnhem, volgt u fysiotherapie die speciaal op uw klachten is afgestemd. Ontdek de mogelijkheden voor het volgen van persoonlijk afgestemde fysiotherapie in Arnhem.

  N

  Bespreek uw klachten tijdens het inloopspreekuur

  Beoefent u regelmatig een sport en bent u benieuwd of u fysiotherapie moet volgen bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem? Fysiotherapie van Gilst werkt samen met SHK Sportcentrum. Elke dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur is er een inloopspreekuur bij SHK Sportcentrum waar u terechtkunt met uw klachten, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van een spierblessure. Tijdens dit spreekuur worden in tien minuten uw klachten beoordeeld en advies gegeven over wel of niet verder sporten. Bekijk snel de mogelijkheden en onze meerdere samenwerkingen.

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  Bent u woonachtig in Arnhem of omgeving en zoekt u een ervaren fysiotherapeut voor uw (sport) klachten? Zoek dan niet verder en bezoek onze praktijk. Bel naar (026) 381 60 43 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapievangilst.nl voor het maken van een afspraak. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij zijn natuurlijk ook in de gelegenheid om al uw overige vragen te beantwoorden. Tot snel in Arnhem.

  Andere bekeken ook