Sport fysiotherapie Arnhem

Sport fysiotherapie Arnhem

Voor sport fysiotherapie, gericht op behandeling van sportgerelateerde klachten, kunt u terecht bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem. Hierbij kunt u denken aan enkel-, knie- en sportblessures maar ook aan andere klachten die direct of indirect met sport te maken hebben. Benieuwd naar mogelijkheden van sport fysiotherapie in Arnhem? Neem vrijblijvend contact op!

Sport fysiotherapie bij de specialist in Arnhem

Een behandeling is een actieve benadering van uw klachten waarbij de nadruk ligt op oefentherapie volgens de principes van het International Academy of Sportsscience. Uw klachten worden in kaart gebracht en aan de hand daarvan wordt een persoonlijk trainingsprogramma op maat opgesteld, die u samen met uw fysiotherapeut doorloopt. De trainingen vinden plaatsen in de grote oefenzaal. In deze zaal beschikken we over cardio fitnessapparaten en apparatuur voor krachttraining en revalidatietraining. Naast sport fysiotherapie zijn we in Arnhem ook gespecialiseerd in kinderfysiotherapie.

Samenwerking Fysiotherapie van Gilst en SHK Sportcentrum

Fysiotherapie van Gilst werkt samen met SHK Sportcentrum. Elke dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur is er een inloopspreekuur bij SHK Sportcentrum waar u terecht kunt met uw klachten. Tijdens dit spreekuur worden in 10 minuten uw klachten beoordeeld en advies gegeven over wel of niet verder sporten. Bekijk snel de mogelijkheden en onze meerdere samenwerkingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor meer informatie

Bent u woonachtig in Arnhem of omgeving en zoekt u een ervaren fysiotherapeut voor uw (sport) klachten? Zoek dan niet verder en bezoek Fysiotherapie van Gilst! Bel naar (026) 381 60 43 voor het maken van een afspraak. Wij zijn natuurlijk ook in de gelegenheid om al uw overige vragen te beantwoorden. Tot ziens in Arnhem!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht