Fysiotherapeut Arnhem

Fysiotherapeut Arnhem

Fysiotherapie van Gilst is dé ervaren fysiotherapeut in Arnhem en behandelt diverse klachten van het bewegingsapparaat. Bij de fysiotherapeut in Arnhem-Zuid kunt u terecht voor diverse behandelingen. Samen met u bekijken we de beste oplossing voor uw klachten.

Een professionele fysiotherapeut treft u in Arnhem-Zuid

Fysiotherapie van Gilst beschikt over een grote oefenzaal met verschillende cardiofitness apparaten en apparatuur voor krachttraining en revalidatietraining. Daarnaast bieden wij in onze praktijk in Arnhem-Zuid wekelijks meerdere beweegprogramma’s aan voor diverse doelgroepen, onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. In de praktijk hebben wij onder andere de volgende specialisaties:

Revalidatie training bij Fysiotherapie van Gilst

Bent u aan het revalideren na bijvoorbeeld een operatie? Wij bieden revalidatie training aan, gericht op de verbetering en het herstel van kracht en uithoudingsvermogen. Bij revalidatie training zijn de oefeningen gericht op herstel na een operatie of lichamelijk letsel. Er wordt samen met u een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld en deze wordt onder directe begeleiding van een deskundige fysiotherapeut uitgevoerd. De trainingen vinden plaats in de oefenzaal van de praktijk. Fysiotherapie van Gilst heeft met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Het is wel verstandig om uw bezoek aan de fysiotherapeut in Arnhem bij uw zorgverzekeraar te vermelden. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wij heten u van harte welkom in onze praktijk

U bent van harte welkom bij een van onze ervaren fysiotherapeuten in Arnhem-Zuid. Wilt u een afspraak maken? Wenst u meer informatie te ontvangen over Fysiotherapie van Gilst? Of heeft u vragen over uw lichamelijke klachten? Neem dan contact met ons op via (026) 381 60 43.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht