Fysiotherapeut Arnhem

Fysiotherapeut Arnhem

Fysiotherapie van Gilst is dé ervaren fysiotherapeut in Arnhem en behandelt diverse klachten van het bewegingsapparaat. Bij de fysiotherapeut in Arnhem-Zuid kunt u terecht voor diverse behandelingen. Samen met u bekijken we de beste oplossing voor uw klachten.

N

Een professionele fysiotherapeut treft u in Arnhem-Zuid

Fysiotherapie van Gilst beschikt over een grote oefenzaal met verschillende cardiofitness apparaten en apparatuur voor krachttraining en revalidatietraining. Daarnaast bieden wij in onze praktijk in Arnhem-Zuid wekelijks meerdere beweegprogramma’s aan voor diverse doelgroepen, onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. In de praktijk hebben wij onder andere de volgende specialisaties:

    Revalidatie training bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem-Zuid

    Bent u aan het revalideren na bijvoorbeeld een operatie? Wij bieden revalidatie training aan, gericht op de verbetering en het herstel van kracht en uithoudingsvermogen. Bij revalidatie training zijn de oefeningen gericht op herstel na een operatie of lichamelijk letsel. Er wordt samen met u een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld en deze wordt onder directe begeleiding van een deskundige fysiotherapeut uitgevoerd. De trainingen vinden plaats in de oefenzaal van de praktijk. Fysiotherapie van Gilst heeft met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Het is wel verstandig om uw bezoek aan de fysiotherapeut in Arnhem bij uw zorgverzekeraar te vermelden. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

    Anderen bekeken ook