Fysiotherapiepraktijk Arnhem
Fysiotherapiepraktijk Arnhem

Fysiotherapie van Gilst is dé fysiotherapiepraktijk in Arnhem-Zuid met diverse specialisaties onder een dak. Onze ervaren en professionele therapeuten geven u de volle aandacht die u nodig heeft en dragen graag een steentje bij aan een spoedig herstel. Wij bespreken altijd eerst met u welke vorm van therapie u het beste resultaat zal geven. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

N

De voordelen van fysiotherapiepraktijk van Gilst in Arnhem-Zuid

In de fysiotherapiepraktijk in Arnhem bent u welkom voor diverse behandelingen, trainingen en revalidatie mogelijkheden. U profiteert van vele voordelen. Wij werken met ervaren therapeuten en hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden er fysiotherapeutische behandelingen vergoed. Daarnaast is het mogelijk om binnen de praktijk een afspraak te maken bij de kinderdiëtist, de ergotherapeut of de leefstijlcoach.

Bekijk onze openingstijden voor het maken van een afspraak

Fysiotherapiepraktijk van Gilst in Arnhem-Zuid hanteert variërende openingstijden. Op maandag en donderdag zijn wij geopend van 08.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot 21.00 uur, op woensdag tot 16.00 uur en op vrijdag tot 17.30 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Heeft u vagen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (026) 381 60 43 of kom gezellig langs bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem-Zuid. Wij staan u graag te woord en samen met u, zoeken wij naar de beste oplossing voor uw (pijn)klachten.

Anderen bekeken ook