Rugklachten Arnhem
Rugklachten Arnhem

De gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk in het behandelen van diverse soorten klachten, waaronder ook rugklachten, vindt u in Arnhem. Rugklachten kunnen worden veroorzaakt door meerdere factoren zoals overbelasting, een verkeerde houding of manier van bewegen. Wilt u weten wat Fysiotherapie van Gilst in Arnhem voor uw rugklachten kan betekenen? Maak een afspraak met één van onze experts!

N

Achterhaal de oorzaken van uw rugklachten samen met de expert uit Arnhem

Er zijn verschillende soorten rugklachten. U kunt denken aan onder andere lage rugpijn, hernia, spit of hoge rugpijn. Mogelijke oorzaken van rugklachten zijn overbelasting, slijtage en stress. Omdat er vele soorten rugklachten zijn, kunnen de symptomen erg uiteenlopen. Vooral lage rugpijn, is een klacht die we in onze praktijk in Arnhem veel tegenkomen. Er worden symptomen ervaren als zeurende pijn in de onderrug. Daarnaast zijn andere veelvoorkomende symptomen:

 • Krampen;
 • Stijve, vastzittende rug;
 • Pijnscheuten;
 • Uitstraling naar bil of been;
 • Dof gevoel in het been.

U kunt zowel acute als chronische rugklachten hebben.

  Maak vandaag nog een afspraak!

  Het is belangrijk om op tijd de oorzaken van uw klachten te achterhalen. Heeft u rugklachten? Fysiotherapie van Gilst is de expert in het behandelen van uw rugklachten door middel van fysiotherapie. Woont u in Arnhem of omgeving en wilt u weten wat wij voor uw rugklachten en andere klachten zoals peesklachten kunnen betekenen? Maak snel een afspraak via telefoonnummer (026) 381 60 43. Het is ook mogelijk online een afspraak te maken middels het aanmeldformulier. Na ontvangst wordt u binnen twee werkdagen benaderd.

  Mensen bekeken ook