Fysio Arnhem

Bezoek onze fysio in Arnhem

Fysiotherapie van Gilst is uw specialist in fysio voor volwassenen en kinderen in Arnhem-Zuid. Ons prachtige pand beschikt over vijf individuele behandelkamers, een kinderoefenzaal en een grote oefenzaal. De fysio in Arnhem is gespecialiseerd op het gebied van bewegend functioneren van kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar.

Fysio voor kinderen, jongeren en volwassenen in Arnhem

N

Jaarlijks maken er veel mensen gebruik van de verschillende typen fysiotherapie die wij aanbieden in onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem-Zuid. Uw persoonlijke fysiotherapeut behandelt uw specifieke klachten van het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld bij blijvende rugklachten. Bij kinderen ontstaan soms problemen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun motoriek. De motorische ontwikkeling kan afwijkend verlopen. Een behandeling bij de fysio in Arnhem-Zuid is erop gericht om de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van het kind te vergroten. Door gebruik te maken van kindgericht oefenmateriaal, wordt het plezier in bewegen vergroot.

Een afspraak maken zonder verwijzing van de arts

Het kan zijn dat de huisarts of kinderarts uw kind verwijst naar een kinderfysiotherapeut, maar voor het maken van een afspraak bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem-Zuid is een verwijzing van de arts niet verplicht. U maakt zelf gemakkelijk een afspraak bij onze fysio in Arnhem. Neem van tevoren contact op met uw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract gesloten, maar het is afhankelijk van hoe u verzekerd bent of uw behandelingen niet, gedeeltelijk of volledig vergoed worden. Spreek met onze klantenservice voor meer informatie over de eventuele vergoeding van uw fysiotherapiebehandeling.

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem-Zuid

Bent u benieuwd naar de specialisaties van onze fysio in Arnhem-Zuid? Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier voor meer informatie over onze diverse fysiotherapieën, zoals kinesiotaping. U kunt ook bellen naar (026) 381 60 43 of een e-mail te sturen naar info@fysiotherapievangilst.nl. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem-Zuid. Daarnaast is onze praktijk ook met het openbaar vervoer bereikbaar. U stapt dan uit bij de halte Hillegomweg. Het deskundige team van onze ervaren fysiotherapiepraktijk staat voor u klaar in Arnhem-Zuid.

Anderen bekeken ook

Fysiotherapie van Gilst
Fysiotherapeut Arnhem

info@fysiotherapievangilst.nl

Fysiotherapie van Gilst

Fysiotherapie van Gilst

Kromwijkplaats 2, 6843 GR Arnhem
(026)-3816043

Aduardstraat 20 6835 CT Arnhem
(026)-3230303

Copyright 2022
Fysiotherapie van Gilst

Webdesign
Internet- en reclamebureau Plan B Design