Fysio Arnhem

Fysio Arnhem

Fysiotherapie van Gilst is uw specialist in fysio voor volwassenen en kinderen in Arnhem-Zuid. Ons prachtige pand beschikt over vijf individuele behandelkamers, een kinderoefenzaal en een grote oefenzaal. De fysio in Arnhem is gespecialiseerd op het gebied van bewegend functioneren van kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar.

Fysio voor kinderen, jongeren en volwassenen in Arnhem-Zuid

Jaarlijks maken er veel mensen gebruik van fysiotherapie. Zowel kinderen, jongeren en volwassenen. De fysiotherapeut behandelt diverse klachten van het bewegingsapparaat. Bij kinderen ontstaan soms problemen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun motoriek. De motorische ontwikkeling kan afwijkend verlopen. Een behandeling bij de fysio in Arnhem-Zuid is erop gericht om de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van het kind te vergroten. Door gebruik te maken van kindgericht oefenmateriaal wordt het plezier in bewegen vergroot.

Een afspraak bij de fysiotherapeut zonder verwijzing van de arts

Het kan zijn dat de huisarts of kinderarts uw kind verwijst naar de kinderfysiotherapeut, maar voor het maken van een afspraak is een verwijzing van de arts niet verplicht. U maakt zelf, gemakkelijk een afspraak bij de fysio in Arnhem. Wij adviseren om wel even contact op te nemen met de zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Benieuwd naar de specialisaties van de fysio in Arnhem-Zuid? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie door te bellen naar (026) 381 60 43. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Daarnaast is de praktijk ook met het openbaar vervoer bereikbaar. U stapt dan uit bij de halte Hillegomweg. Het deskundig team van Fysiotherapie van Gilst staat voor u klaar!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht