Bekkenbodem therapie

Bekkenfysiotherapie in Arnhem

Voor bekkenfysiotherapie heten wij u graag welkom bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem. Met bekkenbodemtherapie leert u het bewust ontspannen en aanspannen van uw bekkenbodem spieren. Heeft u klachten ten gevolge van functiestoornissen in uw bekkenbodemspieren? Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.

N

Het doel van bekkenfysiotherapie

De bekkenbodemspieren vormen de bodem van de buikholte. Deze spieren kunt u zelf niet zien en daarom is het soms moeilijk om ze goed te gebruiken en te trainen. Tijdens bekkenfysiotherapie krijgt u de aandacht en de begeleiding van een gespecialiseerde therapeut. Denk aan spierversterkende oefeningen bij urine-incontinentie, verzakkingen van de baarmoeder en pijnklachten tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Door middel van oefeningen versterkt u de bekkenbodemspieren doordat ze beter de druk opvangen die er bij bewegingen op de bekkenbodem ontstaat. Het doel van bekkenfysiotherapie is om de bekkenbodemspieren natuurlijk weer zo goed mogelijk te laten functioneren. Naast bekkentherapie kunt u bij onze praktijk met fysiotherapeuten ook terecht voor:

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen, zodra u met klachten bij ons in de praktijk in komt.

Maak vandaag nog een afspraak

Start vandaag nog met bekkenfysiotherapie door een afspraak te maken. Hierdoor zet u de eerste stap in het verminderen van uw klachten. Heeft u vragen over deze therapie of een van de andere therapieën die wij uitvoeren? Bel gerust naar 026 381 60 43. Wij staan u graag te woord.