Bekkenbodem therapie

Bekkenbodem therapie

Voor bekkenfysiotherapie heten wij u graag welkom bij Fysiotherapie van Gilst in Arnhem. Met bekkenbodem therapie leert u bewust ontspannen en aanspannen van uw bekkenbodem spieren. Heeft u klachten ten gevolge van functiestoornissen in uw bekkenbodemspieren? Neem dan eens contact op met Fysiotherapie van Gilst.

N

Het doel van bekkenfysiotherapie in Arnhem

De bekkenbodemspieren vormen de bodem van de buikholte. De spieren van de bekkenbodem kunt u zelf niet zien en daarom is het soms moeilijk om ze goed te gebruiken en te trainen. Aandacht en begeleiding van een gespecialiseerde therapeut is vaak zinvol. Bij het niet goed functioneren van de bekkenbodemspieren kunnen allerlei klachten ontstaan. Bij bekkentherapie in Arnhem kunt u denken aan spierversterkende oefeningen bij urine-incontinentie, verzakkingen van de baarmoeder en pijnklachten tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Door middel van oefeningen versterkt u de bekkenbodemspieren doordat ze beter de druk opvangen die er bij bewegingen op de bekkenbodem ontstaat. Het doel van bekkenfysiotherapie is om de bekkenbodemspieren natuurlijk weer zo goed mogelijk te laten functioneren. Naast bekkenfysiotherapie is Fysiotherapie van Gilst in Arnhem ook gespecialiseerd in onder andere kinderfysiotherapieademtherapie en sportfysiotherapie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons vandaag nog!

Heeft u vragen over bekkenfysiotherapie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Bel naar: (026) 381 60 43. Onze praktijk heeft met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten.

Anderen bekeken ook